Femke een middag op de BSO

 

De belevenissen van Femke (6) op de BSO bij de Uitvinder:

“Als de school uit is, halen de medewerkers van de BSO mij op bij school. Ik ben dan vaak best moe, dus het is heel fijn dat we eerst even fruit eten aan tafel en iets drinken. We kletsen met elkaar over hoe de dag was of we vieren een feestje als er iemand jarig is.

Leuk, vandaag geeft Juf Esther dansles! Daar heb ik veel zin in. We oefenen met dansspelletjes en leren zelfs een hele choreografie. 

“Femke, heb je zin om mee te doen met een workshop?”, vraagt Daniëlle. Dat heb ik wel. Elke keer verzint Daniëlle weer de leukste knutsels en activiteiten. Samen met mijn vriendjes en vriendinnen schuif ik aan tafel.

Van al dat spelen krijg je trek! Tijd voor een cracker en wat te drinken. “Heeft iedereen zijn cracker op?” vraagt Gerben. “Zullen we samen even de bekers in de keuken zetten?”

Ik ga nog even spelen met de Playmobil. Hé kijk, daar is papa al! “Hoi lieverd, was het leuk?” “Ja, het was heel leuk papa!”

Leuke activiteiten

Iedere dag bieden we leuke activiteiten aan. En in vakanties gaan we los!

Lees meer >

Kookclub

Kinderopvang de Uitvinder heeft haar eigen kookclub! Iedere donderdag duikt eigenaresse Wanda de woonkeuken in met de kinderen.

Lees meer >

Vakantie is een feestje!

Onze opvang in vakanties (vakantieopvang) is echt een feestje. Want…vakantie is een feestje!

Lees meer >