Kinderdagverblijf 0 – 3 jaar

Ons kinderdagverblijf heeft een bijzondere groepsindeling, namelijk groepen voor kinderen van 0 tot 3 jaar en 3 tot 4 jaar. Unieke kinderopvang in Voorschoten!

Baby’s
Voor baby’tjes is het belangrijk dat er veel rust is, een vaste structuur en vertrouwde gezichten. Daar hebben wij veel aandacht voor. Ook al zitten kinderen van 0 tot 3 jaar in een groep, vaak zijn we met een clubje kinderen naar buiten of spelen we ‘bij de buren.’ Op gezette tijden zijn we dus vaak alleen met de baby’s. En die worden door ons in de watten gelegd!

Dreumesen
En dan is een kind ineens een dreumes. Wat gaat het snel! Volop leuke uitdagingen zoals muziekles en gym. En natuurlijk heerlijk ravotten in de avonturentuin!

Unieke groepsindeling

Kinderen van 0 tot 3 jaar fijn bij elkaar.

Muziekles

 

Elke week geeft ‘juf Vivian’ de kinderen muziekles.
Super leuk is dat! We zingen, dansen en maken ook zelf muziek.

Muziek maken is leerzaam, gezellig maar vooral brengt het heel veel plezier. Op alle groepen is er muziekles. Zowel op het kinderdagverblijf als op de peuteropvang. De dagen rouleren zodat alle kinderen mee kunnen doen!

Warme maaltijd

Samen aan tafel voor een lekkere verse warme maaltijd.

Peutergym

Springen, rennen, klimmen, klauteren, hangen, vallen en weer opstaan. En steeds iets meer durven én kunnen. De kinderen krijgen elke week gymles van onze sport coördinatoren samen met de pedagogisch medewerkers. Een soort apenkooien voor peuters. Na elke schoolvakantie verandert de dag van de week zodat alle kinderen mee kunnen doen met peutergym. Heerlijk alle energie kwijt en ook nog eens super gezond!

Buiten spelen

Buiten spelen is gezond! Dus dat hebben we mooi gecombineerd in onze ‘avonturentuin’ bij het kinderdagverblijf. In deze veilige ommuurde tuin kan je kind van alles ontdekken en beleven.

Het is ook heerlijk vertoeven onder de bomen in de schaduw tijdens mooi weer. Zolang het weer het toelaat gaan wij iedere dag naar buiten.

 

Een tweede thuis voor mijn dochter.

Vanaf op opening gaat mijn dochter met veel plezier naar KDV de Uitvinder en nu ze 4 is zal ze ook naar de BSO gaan. Een heel fijn kinderdagverblijf met fantastische medewerkers die ervoor zorgen dat de kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Hier krijgt ze de juiste zorg en aandacht en wordt ze uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. Tussen de middag worden de kinderen van het kinderdagverblijf voorzien van een warme maaltijd wat erg fijn is! Geen moment spijt gehad dat ik voor KDV de Uitvinder heb gekozen! Dit kinderdagverblijf is zeker een aanrader. Een tweede thuis voor mijn dochter.

Melissa Breugom

Lees hier meer reviews. 

Dagritme

Goedemorgen Femke, fijn dat je er weer bent!’ Wat maakt ze allemaal mee op het kinderdagverblijf?

Lees meer >

Intake en wennen

Je hebt je kind ingeschreven en dan? Er komt een intakegesprek en we maken wenafspraken.

Lees meer >