Peutergroep 3 – 4 jaar

En dan is je kind al drie jaar en een echte peuter! Stoer want dan gaat het naar onze peuteropvang: de Peuter Plus! Net zoals op de peuterspeelzaal, wordt je kind spelenderwijs ‘voorbereid’ op het basisonderwijs. Want over een jaartje gaat je kind al naar school in Voorschoten of omgeving.

 De Peuter Plus zit boordevol uitdagende, spannende en leerzame activiteiten. Leuke thema’s, verschillende speelhoeken, extra aandacht voor taalontwikkeling, leerzame tv programma’s. kortom: ideaal voor de oudste kinderen op ons kinderdagverblijf.

Tijdens de Peuter Plus bewegen we veel. Lekker uitleven buiten in de avonturentuin. En soms in de ruime BSO ruimte. Kinderdagverblijf de Uitvinder is een fijne en uitdagende plek voor peuters uit Voorschoten en omgeving.

Spelenderwijs voorbereiden

 

Spelenderwijs voorbereiden op de basisschool

Speciale thema’s

 

 

We werken met thema’s die stoere peuters vanaf 3 jaar leuk vinden.

Veel aandacht voor taal en bewegen

 

We lezen veel voor, doen veel taalspelletjes en bewegen dagelijks.

Een tweede thuis voor mijn dochter.

Vanaf op opening gaat mijn dochter met veel plezier naar KDV de Uitvinder en nu ze 4 is zal ze ook naar de BSO gaan. Een heel fijn kinderdagverblijf met fantastische medewerkers die ervoor zorgen dat de kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Hier krijgt ze de juiste zorg en aandacht en wordt ze uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. Tussen de middag worden de kinderen van het kinderdagverblijf voorzien van een warme maaltijd wat erg fijn is! Geen moment spijt gehad dat ik voor KDV de Uitvinder heb gekozen! Dit kinderdagverblijf is zeker een aanrader. Een tweede thuis voor mijn dochter.

Melissa Breugom

Lees hier meer reviews. 

Dagritme

Goedemorgen Femke, fijn dat je er weer bent!’ Wat maakt ze allemaal mee op het kinderdagverblijf?

Lees meer >

Intake en wennen

Je hebt je kind ingeschreven en dan? Er komt een intakegesprek en we maken wenafspraken.

Lees meer >