Fijne persoonlijke opvang!

Onze zoon van 18 maanden zit vanaf de eerste week dat de uitvinder Voorschoten open is gegaan, op de Gloeilampen. Wat wij vooral heel prettig vinden is de persoonlijke benadering van de leidsters. Alle leidsters kennen Roan en hij is dan ook altijd heel enthousiast wanneer hij weer een dagje naar de opvang mag! Daarnaast vinden wij het heel fijn dat er zelfs in deze tijden met Corona en misschien toch wel wat meer ziekte er altijd een bekende op de groep staat en we hebben nog nooit ook maar iets van problemen gemerkt qua opvang. De leidsters zijn stuk voor stuk warm en lief voor de kindjes. We ontvangen zeer geregeld foto’s in de KOV app met een leuke tekst erbij wat hij aan het doen is. Er wordt veel geknutseld en ondernomen met de kinderen. Het warm eten tussen de middag ontneemt ons de druk van het vroeg en snel koken in de avond uit werk. Kortom wij zijn sinds dag één super tevreden en onze zoon geniet zichtbaar van zijn dagen op de opvang.

Marieke Groeneweg

Een warm en bekwaam kinderdagverblijf

Een warm en bekwaam kinderdagverblijf met familiale sfeer dat door onze twee kinderen en onszelf als erg prettig wordt ervaren. De pedagogisch medewerkers zijn ervaren en betrokken, de communicatie is open en de opvang probeert flexibel te zijn waar mogelijk. Een grote plus: de goede aandacht voor onze kinderen, de toegankelijkheid van de medewerkers, leuke activiteiten (koken, knutselen, dansles, uitjes etc.), de warme maaltijd tussen de middag, de peutergroep voor de 2+ kindjes en het nieuwe gebouw (ruim, lekker fris en gezellig ingericht). We zijn dan ook erg blij met de keuze voor dit kinderdagverblijf. 

Andjelka Petreski

Een tweede thuis voor mijn dochter.

Vanaf op opening gaat mijn dochter met veel plezier naar KDV de Uitvinder en nu ze 4 is zal ze ook naar de BSO gaan. Een heel fijn kinderdagverblijf met fantastische medewerkers die ervoor zorgen dat de kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Hier krijgt ze de juiste zorg en aandacht en wordt ze uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. Tussen de middag worden de kinderen van het kinderdagverblijf voorzien van een warme maaltijd wat erg fijn is! Geen moment spijt gehad dat ik voor KDV de Uitvinder heb gekozen! Dit kinderdagverblijf is zeker een aanrader. Een tweede thuis voor mijn dochter.

Melissa Breugom

We hebben nog plaatsen beschikbaar